top of page

OVER ONS

Een behandeling

Roy Hoeijmakers nu de kracht achter Praktijk54

Praktijk54 begint aan een nieuw hoofdstuk nu het stokje wordt overgedragen van Willem Verbruggen aan Roy Hoeijmakers. Met meer vele jaren ervaring in de motorcrosswereld, heeft Willem met succes talloze rijders behandeld en gecoacht, van amateurs tot wereldniveau.

Willem Verbruggen over de overname: "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gehad gedurende al die jaren. Het doet me goed te weten dat iedereen nog steeds geholpen kan worden onder de zorg van Roy Hoeijmakers. Voor mij is het tijd voor een nieuw avontuur, en ik kijk er met veel enthousiasme naar uit!"

 

In de afgelopen jaren werkten Willem en Roy samen aan de behandeling van blessures, waarbij Roy veel leerde en zijn eigen geneeskracht ontwikkelde. Hij zet nu het unieke, alternatieve genezingsproces van Willem voort. Als voormalig klant van Willem heeft Roy zich in de loop der jaren ontwikkeld en kan nu dezelfde kwaliteit van genezing bieden die men van Willem gewend was.

 

"Ik ben ontzettend blij met deze unieke kans om een succesvolle praktijk over te nemen. Zowel het behandelen van sportblessures als het mentaal coachen van atleten zet ik met volle passie voort. Ik kan niet wachten om crossers weer snel en verantwoord op de motor te krijgen en hen te helpen hun maximale prestatie te behalen." - Roy Hoeijmakers

 

Roy timmert hard aan de weg en heeft al indrukwekkende resultaten geboekt. Zijn behandelingen hebben motorcross toppers geholpen om blessures versneld te genezen, en zijn mentale coaching heeft een positieve impact op de prestaties. Ivano van Erp, de talentvolle Nederlandse rijder in het Europees Kampioenschap MX2, schrijft hierover: "Dankzij de coaching van Roy blijf ik makkelijker mezelf en voel ik me rustiger voor een wedstrijd. Ik ben dankbaar voor de positieve invloed die het heeft op mijn prestaties."

bottom of page