top of page

BEHANDELINGEN

Ontdek onze twee specialiteiten: sportblessures genezen en mentale coaching. Bij blessures of klachten aan je bewegingsapparaat, vind je relevante informatie onder 'Sportblessures'. Voor het versterken van je mentale kracht, bekijk de mogelijkheden bij 'Coaching'. We staan klaar om je te helpen op beide gebieden!

Schermafbeelding 2023-07-05 om 20.09.43.png

We behandelen een breed scala aan (sport)blessures. We zien vaak diverse klachten aan het bewegingsstelsel, waarbij we opmerkelijke vooruitgang boeken en het genezingsproces aanzienlijk versnellen. Denk bijvoorbeeld aan het versneld herstel van botbreuken, spierscheuren, kneuzingen en verstuikingen.

Met onze coaching kunnen we vaak de kloof overbruggen tussen de prestaties die je tijdens trainingen en wedstrijden laat zien. Als je merkt dat je op wedstrijddagen niet dezelfde prestaties kunt leveren als tijdens trainingen, ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag om je volledige potentieel te benutten tijdens belangrijke momenten.

ivano.jpeg
Naamloos (2).png

De Off-Season Checkup is als een sport-APK. Hierbij ligt de focus op cruciale aspecten die vaak over het hoofd worden gezien tijdens het seizoen. We evalueren de positie en mobiliteit van de schedel, evenals de stabiliteit van schouders, romp en knieën. Als we bevindingen hebben, behandelen we die direct, zodat je met een fitter lichaam vertrekt.

bottom of page