top of page
IMG_9341_edited.jpg

Sportblessures

Pijnvrij presteren: Effectieve fysieke behandelingen voor sporters

Wat kun je verwachten?

We behandelen een breed scala aan (sport)blessures. We zien vaak diverse klachten aan het bewegingsstelsel, waarbij we opmerkelijke vooruitgang boeken en het genezingsproces aanzienlijk versnellen. Denk bijvoorbeeld aan het versneld herstel van botbreuken, spierscheuren, kneuzingen en verstuikingen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Botbreuken

Botbreuken

Wij kunnen doorgaans het genezingsproces van botbreuken aanzienlijk versnellen, waardoor de totale hersteltijd aanzienlijk verkort wordt.

Zenuwklachten

Zenuwklachten

Zenuwklachten veroorzaken vaak hevige pijn. De oorzaak kan sterk variëren, maar wanneer we de oorzaak kunnen vaststellen, kunnen we vaak gericht behandelen en de pijn verminderen of volledig genezen.

Spierblessures

Spierblessures

Spierblessures zijn veelvoorkomende aandoeningen die we regelmatig behandelen in onze praktijk. Hierbij kun je denken aan spierscheuringen, verrekkingen, kneuzingen en ontstekingen.

Gewrichtsproblemen

Gewrichtsproblemen

Gewrichtsproblemen, zoals dislocaties, verwijzen naar abnormale verplaatsingen of uit de kom schieten van een gewricht, wat kan leiden tot pees- en bandletsel. Onze behandelingen zijn vaak zeer effectief om deze structuren weer te stabiliseren en in goede conditie te krijgen.

Pees- en bandletsel

Pees- en bandletsel

Dit verwijst naar letsel aan de stevige bindweefselstructuur die gewrichten stabiliseren en spieren verbindt met botten. Letsel aan pezen, banden en ligamenten kunnen ontstaan door verstuikingen, verrekkingen of scheuren. Een voorbeeld hiervan is een gescheurde voorste kruisband of schouderinstabiliteit.

Overbelastingsletsels

Overbelastingsletsels

Overbelastingsletsels, zoals stressfracturen, verwijzen naar blessures die optreden als gevolg van herhaalde belasting of overmatig gebruik van een specifiek gebied van het lichaam.

Onze voordelen

Versnelde genezing

Tijdens het consult ervaar je direct de effectiviteit waarmee we jouw herstelproces kunnen versnellen.

Snel een afspraak

Onze voornaamste focus ligt op de behandeling van acute sportblessures, waardoor we meestal snel afspraken kunnen inplannen. Bij ons kun je vrijwel altijd binnen 1 week terecht.

Niet-invasief

Onze behandeling is niet-invasief en vindt plaats zonder fysiek contact. Het is een volledig natuurlijke benadering zonder aanraking.

Makkelijk contact

Een WhatsApp-bericht is de makkelijkste manier om contact met ons op te nemen, en we reageren snel. We zullen ons best doen om zo snel mogelijk een afspraak voor je in te plannen.

My project-1 (39)_edited.jpg

Plan een afspraak

Bij ons ben je welkom met elke fysieke klacht, maar we richten ons voornamelijk op het behandelen van sportblessures, met de nadruk op klachten aan het bewegingsapparaat, zoals botten, spieren en pezen. Tijdens de eerste behandeling wordt al snel duidelijk of je bij ons op de juiste plek bent, omdat het effect direct merkbaar is.

bottom of page